Trop

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
12 - 15 år
Mødedag/tid: 
Tropsmøder: 1. onsdag i hver måned klokken 18.30-20.30. I de mellemliggende uger afholdes patruljemøder onsdage 18.30-20.30
Ledere: 
Pernille Hjorth: 28575017
Gro:
Camilla S. (på orlov imellem sep.18 og jan.19)
TropSommer2015
TropSommer2015

Trop

Her arbejdes meget selvstændigt i patruljer med “opsyn” fra lederne. 

Tropsspejderne skal arbejde selvstændigt i patruljerne, herunder planlægge deres egne patruljemøder og ture. Lederne hjælper dog stadig spejderne i gang og kommer med gode råd og ideer, hvis de går I stå. I patruljen arbejder vi ud fra devisen “børn leder børn”, som er noget af det fundamentale i hele spejderideen. I tråd hermed bliver der udvalgt en Patrulje Leder (PL) og en Patrulje Assistent (PA), som har ansvar for og sørger for at det planlagte program bliver gennemført, så patruljen derigennem når de mål de sammen har sat sig for. 

Nogle af de ting vi især lægger vægt på i troppen er bl.a. de gode gamle spejderfærdigheder som pionering, bål og friluftliv. Men vi laver også ting som kanosejlads, vandreture, internationale lejre og hvad vi ellers synes er sjovt. Patruljerne tager også gerne selvstændigt på weekendture alene, eller sammen med andre tropsspejdere.

Tropspejderne har mulighed for at deltage i en masse spændende løb, både sammen som patrulje, men også alene. Her bliver både sammenholdet i patruljen styrket og den enkelte tropsspejder udvikler sig personligt. 

 

Tropsmøder: 1. onsdag i hver måned kl. 18.30-20.30, hvor lederne står for programmet.
Patruljemøderi de mellemliggende uger om omsdagen kl. 18.30-20.30, hvor patruljen selv står for programmet.

 

Halvårsprogrammet kan hentes som en printervenlig pdf her på siden, og fremgår desuden af kalenderen her på hjemmesiden

 

Trop cykel sommertur 2015Trop cykel sommertur 2015